Inschrijven

U kunt uw kind elke dag inschrijven, op de momenten dat u uw kind kunt afzetten of ophalen. Wij werken niet met inschrijvingslimieten. Wij vragen wel om uw kind in te schrijven als hij of zij een dag wil spelen, dit omwille van verzekeringstechnische en medische redenen.

Momenteel is Speelplein Zowiezo bezig haar online inschrijvingsmodule aan te passen. Binnenkort kan u weer gebruikmaken van de online inschrijvingen.

Inschrijven kan ook dit jaar weer via onze online* inschrijvingsmodule. Na het invullen van de gegevens krijgt een PDF-bestand, dat u bij de eerste keer dat uw kind komt spelen inlevert. Wij zorgen dan dat de inschrijving in orde komt. Klik gewoon op de link en volg de stappen.

* Wij slaan de gegevens van uw kind op zodat het verwerken van de inschrijvingen vlotter verloopt. Deze gegevens worden nooit publiekelijk kenbaar gemaakt. Aan het einde van de zomer verwijderen wij deze weer. Wilt u toch niet dat de gegevens van uw kind in onze online administratie komen, dan kunt u ook het inschrijvingsformulier downloaden en zelf invullen.

2 thoughts on “Inschrijven”

 1. Beste,
  graag had ik vernomen of het mogelijk is om een rekening op te sturen naar mijn adres,daar ik deze moet voorleggen aan het ocmw die deze dan ook zal betalen.Het zou gaan voor de inschrijving van Patricia ( 6j.) en Benjamin ( 4j.) Rasschaert , en dit voor juli en augustus.
  Mvg,
  Patrick Rasschaert

  1. Beste

   Dit overlegt u best even op de eerste dag dat de kinderen naar speelplein komen met diegene die die dag verantwoordelijk is en eventueel met de jeugddienst!

   Groetjes
   Hanne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *